lørdag 26. januar 2013

Enda en uke ferdig :)

Nok ei uke er godt, og jeg har vært sunn og frisk :) Nesten alle dager med mat laget fra bunnen.

Middagsmenyen ble slik denne uka:

Mandag: Økologisk fullkornspasta, med karbonadedeig og hjemmelaget pastasaus (bilde og innhold lagt ut tidligere.

Tirsdag: Laksefilet, med spinat og fetaost. Servert med byggris og ristede pinjekjerner.

Onsdag: Kyllingfilet surra i baconskiver, med ovnsstekte grønnsaker (løk, brokkoli, gulrot og tomat). Servert med søtpotetmos.

Torsdag: Svenske kjøttboller i POSEsaus... ja, hva gjør man ikke for barna. Servert med kokte mandelpoteter, gulrot, brokkoli og tyttebærsyltetøy.

Fredag: Nachos, sunn som den kan bli.. karbonadedeig med hjemmelaget tacokrydder!! Økologisk nachos, hjemmelaget guacamole, økologisk lettrømme, mais uten sukker, rødløk, kidneybønner og revet ost.


I dag skal junior få pølse, fordi det har stått høyt på ønskelista hele uka, og han har spist sunn og frisk mat, uten å klage :) Selv skal jeg spise rester :)


Etter jobbmat på torsdag. Lenge til middag, så jeg kokte egg, og klasket sammen et deilig smørbrød :)


Lørdagsfrokost, egg og laks, tomat, agurk og majones :) Ferskpressa appelsinjuice og et glass skummet melk til. 


Og nå bakes det knekkebrød :-D Snavvel :-D



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar